fredag 15 november 2013

Polarexpressen och fotoframkallning

God förmiddag!

Igår var det en så frisk och klar höstluft. Inte fuktig och snålblåsig, utan riktigt härlig. Idag är det som bekant fredag, men för mig som ska ha praktik hela helgen med start i eftermiddag blir denna fredagsförmiddag snarare som en uppladdning än en nervarvning.

Igår till fikat blev det förutom julte och pepparkakor en julfilm. Inte vilken julfilm som helst, utan Polarexpressen. Jag tycker den är så himla mysig och julig, och den är så vackert animerad. Musiken är sådär klassisk och magisk och jag sitter och bara myser i 96 minuter. Jag brukar inte tjuvstarta redan i november med julfilmer, men vem har sagt att det alltid måste vara så?

Jag funderade även på att slå in den enda julklappen jag än så länge har införskaffat, men det blev inte så. Det är precis som om jag vill dra lite extra på det, kanske för att det är mysigare att slå in julklappar i skenet av en adventsljusstake än av de vanliga gamla lamporna.

Igår införskaffade jag ett nytt fotoalbum och lite fler fotoblad. Sen digitalkamerorna kom tror jag att antalet personer som faktiskt framkallade bilder och fortsatte sätta in dem i album minskade drastiskt. När jag flyttade hemifrån bestämde jag mig för att börja framkalla bilder och sätta in dem i album, precis som jag var van vid från när jag var liten. Nu har jag alltså två album, ett från 2011 och ett från 2012, fulla med de bästa bilderna från de åren. Nu har jag börjat sätta in bilder i 2013 års album. Det blir ett hundratal om man säger så. Riktigt roligt att ha, både nu och i framtiden!

Ha det bra
/Mari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar