torsdag 6 december 2012

Lite glömsk!

God afton!

Först av allt: tror ni att jag kom ihåg EFIT på första advent? Jodå, de första fyra timmarna i alla fall. Sedan var jag iväg och sjöng med min studentkör, och trots att jag hade kameran med mig så glömde jag bort att ta bilder. Men fyra bilder tog jag ändå, så de kan jag ju lägga upp!

Snö, snö, snö. Överallt. Det snöade på första advent och sedan har det snöat i princip varje dag fram till igår. Nu räcker det med snö tycker jag. Det är knarrigt under skorna, det är ljust och det är juligt. Det räcker för mig, det måste inte bli mer snö nu!

Och äntligen, äntligen har jag fått tag på en julbonad i papper, med motiv av Curt Nyström (Jenny Nyströms son). Jag har inte hängt upp den än, men när jag gör det ska jag ta en bild och lägga upp här så ni får se min lilla skatt!

Hur som haver, meningen med detta inlägg är att det inte har någon mening. Jag ville bara skriva något så ni vet att jag inte har glömt bloggen. Men skolarbetet stjäl en del tid av mig för tillfället!

Här kommer de första timmarna på första advent i alla fall...

8.00 - Vaknar och går upp och tänder ljusstaken och ljusslingan för att krypa ner en stund till i sängen.
9.00 - Sitter och avslutar frukosten med varm choklad och en god bok.
10.00 - Tittar på Mysteriet på Greveholm.
11.00 - Pluggar...
12.00 - Ser ut över ett snötäckt landskap medan jag väntar på bussen in till stan.
16.00 - Kommer på att jag missat att ta flera bilder. Tar en bild på granen på torget i farten på väg till ett café efter konserten med kören.
1 kommentar: